Doe de bloem, de kokosolie, de eieren, een scheut zoetstof, een snufje zout en een snufje bakpoeder in een mengkom en mix tot een glad beslag.
2.
Verschilfer de helft van de chocolade en meng ze samen met de frambozen doorheen het beslag.
3.
Vet een ronde bakvorm in met een beetje kokosolie en giet er het beslag in. Bak de taart in een voorverwarmde oven gedurende 40 minuten op 180°.
4.
Smelt de andere helft van de chocolade au bain marie en meng de warme chocolade met de Griekse yoghurt. Besmeer er de bovenkant van de taart mee en werk de rand af met de amandelschilfers.
Smakelijk!
Hoe ga je om met colitis?
Ontvang nieuwe verhalen van lotgenoten en tips over leven met colitis.
Ontvang nieuwe verhalen van lotgenoten en tips over leven met colitis.
Wij gebruiken Cookies
wijhebbencolitis.be gebruikt cookies om informatie te verzamelen die wordt gebruikt om de functionaliteiten van de website te verbeteren en om u het surfen gemakkelijker te maken.
Indien u op deze website blijft surfen, dan gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Bezoek onze “Over Cookies” voor meer informatie.