Recept: Gegrilde ananas

Nog geen zin in het einde van de zomer? Met dit tropische dessert haal je de zon opnieuw in huis.

 

Voorbereiding: 15 minuten
Bereiding: 5 minuten
Porties: 4
Klaar in: 20 minuten

Ingrediënten

  • Magere Griekse yoghurt, 500 gram
  • Geraspte kokos, 100 gram
  • Ananas,1 stuk
  • Pistachenoten
  • Honing
  • Vanillezoetstof

 

Stap voor stap

1.

Crunch de pistachenoten in een keukenrobot.

2.

Doe de yoghurt, de geraspte kokos, een scheut honing en een paar druppels vanillezoetstof in een kommetje en roer dit goed om.

3.

Snij de stengel, de schil en de onder- en bovenkant van de ananas. Snij de ananas in schijven en verwijder het middelste harde stuk.

4.

Gril de schijven ananas op een grillpan en serveer op een bordje samen met een kwak kokosyoghurt en gecrunchte pistachenoten.

Smakelijk!

Deel deze pagina

Yasmin over ...


Yasmin heeft de ziekte van Crohn